Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Archiv zpráv minulých vlád

Stránka byla přesunuta do archivu

29. 10. 2014 15:51

AVÍZO: Workshop - Vybrané aspekty multidisciplinární spolupráce při práci s rodinou v sociálně vyloučených lokalitách

Agentura pro sociální začleňování pořádá ve čtvrtek 30. října 2014 od 9:00 hod. v budově Úřadu vlády ČR ve Strakově akademii workshop zaměřený na multidisciplinární spolupráci při práci s rodinami i úlohu pracovníků OSPOD.

Cílem tohoto workshopu s názvem „Vybrané aspekty multidisciplinární spolupráce při práci s rodinou v sociálně vyloučených lokalitách" je zdůraznit potřebu multidisciplinární spolupráce při práci s rodinou v sociálně vyloučených lokalitách. Workshop představí příklady dobré praxe z různých částí republiky a zdůrazní úlohu pracovníků OSPOD, včetně jejich koordinační role a také úlohu vybraných aktérů v rámci systému sociálně právní ochrany dětí a restorativní justice.

Workshop je určený zejména zástupcům měst a organizací, se kterými spolupracuje Agentura pro sociální začleňování, ale mohou se jej ale zúčastnit i případní další zájemci o toto téma.

Program worskhopu:
http://www.socialni-zaclenovani.cz/agentura-porada-workshop-o-praci-s-rodinami-ve-vyloucenych-lokalitach-a-uloze-restorativni-justice-pri-praci-s-mladezi  

Kontaktní osoba:
Jan Hrubeš - odborný pracovník Agentury pro sociální začleňování pro oblast práce s rodinami a OSPOD
E-mail: hrubes.jan@vlada.cz  
Tel.: 774 583 579

Workshop - Vybrané aspekty multidisciplinární spolupráce při práci s rodinou v sociálně vyloučených lokalitách

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X