Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

3. 4. 2018 15:38

Kramářova vila se tuto sobotu otevře veřejnosti

V sobotu 7. dubna 2018 bude poprvé v tomto roce otevřena pro veřejnost Kramářova vila v Praze. Úřad vlády ČR tím pokračuje v otevřenosti úřadu a zpřístupnění historických paláců, které spravuje. Vila bude zpřístupněna v měsících duben až červenec každou sobotu a od srpna do října každou první sobotu v měsíci v čase od 9.00 do 16.00 hodin.

Kromě pravidelných sobot bude Kramářova vila otevřena také v neděli 20. května v rámci festivalu Open House a o státních svátcích v pátek 6. července a v sobotu 17. listopadu. Prohlídky Kramářovy vily budou probíhat ve dnech otevřených dveří v organizovaných skupinách v době od 9.00 do 16.00 hodin. Do objektu není možné brát s sebou objemná zavazadla.

Dny otevřených dveří

Srpen Září Říjen Listopad
4. 8. 1. 9. 6. 10. 17. 11.

Zájemci se mohou těšit na prohlídku interiérů i zahrady doprovázenou odborným výkladem historiků. Návštěvníci budou seznámeni s historií i současností vily a také s životem prvních majitelů, kterými byli 1. předseda vlády Československa Karel Kramář a jeho manželka Naděžda.

Kramářova vila se tuto sobotu otevře veřejnosti

Úřad vlády České republiky si vyhrazuje právo na změnu termínu.
Termín prohlídky nelze rezervovat.

Podrobnější informace o historii Kramářovy vily naleznete na webových stránkách /cz/urad-vlady/dalsi-objekty/kramarova-vila-3692/.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie