Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

24. 7. 2014 19:32

Pracovní cesta premiéra na Berounsko: Podpora seniorů i slavnostní zahájení stavby mateřské školy

Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka 24. července 2014 navštívil v rámci svých pravidelných pracovních cest do regionů Berounsko.
Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka 24. července 2014 navštívil v rámci svých pravidelných pracovních cest do regionů Berounsko.
Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka 24. července 2014 navštívil v rámci svých pravidelných pracovních cest do regionů Berounsko. Premiér se ve Zdicích setkal se starostou Antonínem Sklenářem, poslancem Parlamentu ČR Richardem Dolejšem a hejtmanem Středočeského kraje Milošem Peterou. Společně diskutovali o aktuálních tématech regionu. Především o školství a sociálních službách. Následně předseda české vlády zahájil poklepáním na základní kámen výstavbu mateřské školky ve Zdicích. Rovněž zde navštívil sociální zařízení pro seniory.

„Vláda myslí a bude myslet i na vás - na seniory. Zásadním cílem vlády je vytvořit transparentní, efektivní a spravedlivý systém financování sociálních služeb. Ve svém Programovém prohlášení i v Koaliční smlouvě jsme se zavázali zajistit dostatečný objem finančních prostředků ze státního rozpočtu pro oblasti sociálních služeb, který nebude nižší než v roce 2014 a bude zohledňovat míru inflace,“ uvedl předseda vlády ČR.

Premiér se v rámci své dnešní cesty rovněž zúčastnil zakončení výstavby protipovodňového opatření na řece Litavce.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie