Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

5. 8. 2014 19:20

Premiér Bohuslav Sobotka s ministry navštívili Kladensko a Rakovnicko

Premiér Bohuslav Sobotka v úterý 5. července 2014 v rámci svých pravidelných cest do regionů navštívil Kladensko a Rakovnicko.
Premiér Bohuslav Sobotka v úterý 5. července 2014 v rámci svých pravidelných cest do regionů navštívil Kladensko a Rakovnicko.
Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka v úterý 5. července 2014 v rámci svých pravidelných cest do regionů společně s ministrem pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Jiřím Dienstbierem navštívil Kladensko a po té s ministrem školství Marcelem Chládkem a Rakovnicko.

Ve společnosti LEGO Production se premiér Sobotka a ministr Dienstbier setkali s vedením společnosti, prohlédli si výrobu a novou výrobní halu. Společnosti byla v nedávné době vládou schválena investiční pobídka, která Kladensku přinese více než 600 nových pracovních příležitostí. "Vláda poskytuje investiční pobídky nejen na nové investice v České republice, ale také na rozšiřování investic stávajících, což se právě týká rozšíření investice a zaměstnanosti v rámci společnosti Lego," uvedl premiér Bohuslav Sobotka na tiskové konferenci po jednání.

Po té předseda vlády s ministrem školství Marcelem Chládkem navštívili jednoho z největších zaměstnavatelů v okrese Rakovník, společnost Procter & Gamble Rakona, kde si po setkání s vedením firmy prohlédl výrobu.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie