Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

20. 7. 2014 9:07

Premiér navštívil Moravskou Třebovou a mistrovství světa v požárním sportu ve Svitavách

Premiér Bohuslav Sobotka se v sobotu 19. července 2014 a zúčastnil slavnostího zakončení mistrovství světa v požárním sportu ve Svitavách.
Premiér Bohuslav Sobotka se v sobotu 19. července 2014 a zúčastnil slavnostího zakončení mistrovství světa v požárním sportu ve Svitavách.
Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka navštívil v sobotu 19. července 2014 v rámci svých pravidelných pracovních cest do regionů Moravskou Třebovou a Svitavy.

Premiér se v sobotu setkal se starostou Moravské Třebové Milošem Izákem, hejtmanem Pardubického kraje Martinem Netolickým, senátorem Radko Martínkem a dalšími zástupci města, aby společně prodiskutovali aktuální regionální témata, jako je zaměstnanost, školství a kultura. Hlavním tématem jednání byla dopravní infrastruktura, např. komunikace R35, jejíž dokončení patří k vládním prioritám.

Předseda české vlády Bohuslav Sobotka dále pokračoval do Svitav, kde se zúčastnil slavnostního zakončení V. Mistrovství světa dorostu a III. Mistrovství světa juniorů do 23 let. Premiér poblahopřál vítězkám ze Slovenska ke 3. místu, z Polska ke 2. místu a dorostenkám z České republiky, které získaly 1. místo.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie