Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

19. 10. 2015 18:25

Premiér Sobotka a ministryně Valachová se setkali s vedením UJEP

Premiér Sobotka a ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Valachová Univerzitu Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, 19. října 2015.
Premiér Sobotka a ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Valachová Univerzitu Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, 19. října 2015.
Po dopoledním jednání vlády v Ústeckém kraji navštívili premiér Bohuslav Sobotka a ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová Univerzitu Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, kde se setkali s rektorem Martinem Balejem a děkany univerzity.

V rámci svého druhého výjezdního zasedání jednal kabinet premiéra Sobotky s Radou Ústeckého kraje. Hlavními tématy byly problémy strukturálně postiženého kraje. Členové vlády informovali o resortních opatřeních na zlepšení regionální zaměstnanosti, kvality ovzduší či dopravní obslužnosti. Zvláštní pozornost byla věnována i řešení problému sociálně vyloučených lokalit.

Po jednání vlády navštívili premiér Bohuslav Sobotka a ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Univerzitu Jana Evangelisty Purkyně, kde si společně s rektorem Martinem Balejem prohlédli univerzitní kampus a poté diskutovali s děkany univerzity na téma sociální inkluze a vyloučené lokality.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie