Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

18. 3. 2015 17:19

Premiér Sobotka jednal s prezidentem Zemanem o zahraniční politice i oslavách 70. výročí osvobození Československa

Premiér Bohuslav Sobotka se na Pražském hradě setkal také s členy Rady katedrály sv. Víta, Václava a Vojtěcha, 18. března 2015.
Premiér Bohuslav Sobotka se na Pražském hradě setkal také s členy Rady katedrály sv. Víta, Václava a Vojtěcha, 18. března 2015.
Předseda vlády Bohuslav Sobotka se ve středu 18. března 2015 setkal v rámci pracovní schůzky s prezidentem republiky Milošem Zemanem. Společně jednali o tématech zahraniční politiky, jako je například situace na Ukrajině nebo problematika Islámského státu, dotkli se také otázky pozice veřejnoprávních médií v České republice a oslavy 70. výročí osvobození Československa.

Shodli jsme se na tom, že je důležité, abychom si toto výročí v naší zemi velmi důstojně připomenuli a připomenuli si také oběti osvobozování Československa, ať už to byli Rusové nebo Američané a občané dalších spojeneckých zemí. Samozřejmě chceme uctít také oběti z řad Čechů a Slováků, kteří položili během druhé světové války život za naši svobodu,“ uvedl premiér po setkání.

Předseda vlády Bohuslav Sobotka se na Pražském hradě setkal také s členy Rady katedrály sv. Víta, Václava a Vojtěcha. Tématy jednání byly dokončené a připravované projekty v katedrále a vystavení korunovačních klenotů v rámci 700. výročí narození císaře Karla IV.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie