Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

26. 4. 2016 22:32

Premiér Sobotka jednal ve Zlínském kraji s vedením nemocnic o situaci ve zdravotnictví

Předseda vlády Bohuslav Sobotka jednal s vedením Kroměřížské nemocnice, 26. dubna 2016.
Předseda vlády Bohuslav Sobotka jednal s vedením Kroměřížské nemocnice, 26. dubna 2016.
V úterý 26. dubna 2016 se předseda vlády Bohuslav Sobotka setkal v Kroměříži s vedením nemocnic ve Zlínském kraji. Tématem jednání byl především nedostatek sester a lékařů, změny ve vzdělávání zdravotníků a navyšování platů ve zdravotnictví. Setkání se konalo v rámci cesty premiéra do Zlínského kraje.

Během dopoledne navštívil premiér Sobotka společnost Hanhart Morkovice, kde se setkal s vedením a zaměstnanci firmy. V Holešově jednal předseda vlády s vedením Střední policejní školy Ministerstva vnitra a zároveň se setkal s Hanou Pacíkovou, pedagožkou oceněnou prestižní cenou Zlatým Ámos. Odpoledne se premiér Sobotka setkal s klienty Centra pro seniory Holešov a prohlédl si nově zrekonstruované prostory domova.

Se studenty Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně diskutoval předseda vlády o tématech týkajících se pozice České republiky v rámci Evropské unie. Na závěr svého programu ve Zlínském kraji premiér Sobotka jednal se zástupci krajské agrární komory a zemědělci o tématech týkajících se sucha, ztrátové výroby vepřového masa a problémů pozemkových úprav.

V podvečer se premiér Sobotka zúčastnil vyhlášení výsledků ankety Osobnost roku 2015.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie