Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

23. 8. 2016 12:06

Premiér Sobotka otevřel sportovně-rekreační areál ve Vrchbělé

Premiér Bohuslav Sobotka navštívil sportovně-rekreační areál Vrchbělá a zúčastnil se jeho slavnostního otevření, 23. srpna 2016.
Premiér Bohuslav Sobotka navštívil sportovně-rekreační areál Vrchbělá a zúčastnil se jeho slavnostního otevření, 23. srpna 2016.
Předseda vlády Bohuslav Sobotka si v úterý 23. srpna 2016 prohlédl nový volnočasový areál ve Vrchbělé u Bělé pod Bezdězem a zúčastnil se jeho slavnostního otevření. Setkal se také s hejtmanem Středočeského kraje Milošem Peterou.

„Jsem rád, že se Středočeskému kraji podařilo využít bývalý vojenský prostor Ralsko a na jeho místě vybudovat pro občany rekreační multifunkční areál. Jde o dobrou práci kraje, kterému se na projekt z celkových nákladů 272 milionů korun podařilo získat 75 milionů korun z fondů EU,“ uvedl premiér Bohuslav Sobotka.

Sportovně-rekreační areál Vrchbělá vznikl na území bývalého vojenského prostoru Ralsko. Jeho součástí jsou dvě in-linové dráhy, rozhledna, dětské hřiště, lanové centrum, dětská zoo či kemp. Část prostředků na vybudování areálu poskytl Regionální operační program Střední Čechy.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie