Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

24. 11. 2016 18:29

Premiér Sobotka se zúčastnil výročního setkání Česko-izraelské smíšené obchodní komory

Premiér Bohuslav Sobotka se zúčastnil slavnostního setkání Česko-izraelské smíšené obchodní komory, 24. listopadu 2016.
Premiér Bohuslav Sobotka se zúčastnil slavnostního setkání Česko-izraelské smíšené obchodní komory, 24. listopadu 2016.
Předseda vlády Bohuslav Sobotka se v úterý 24. listopadu 2016 zúčastnil slavnostního setkání Česko-izraelské smíšené obchodní komory u příležitosti 20. výročí jejího založení. Premiér ocenil zejména dvacet let aktivní práce komory, která se zároveň řadí mezi jednu z nejdéle fungujících obchodních komor v České republice.

Během své dvacetileté historie komora napomáhala nejen všestrannému rozvoji vzájemného obchodu mezi českými a izraelskými subjekty, ale přispěla také k rozvoji česko-izraelské spolupráce v oblasti vědy a výzkumu a v posledním období se významně angažuje v dynamicky se rozvíjejících společných aktivitách Izraele a České republiky na poli kybernetické bezpečnosti.

„Aktivity Česko-izraelské smíšené obchodní komory vnímám jako zcela zásadní z hlediska prohlubování mezilidských kontaktů mezi Izraelem a Českou republikou. Rád bych také ocenil společenskou úlohu, kterou na sebe komora vzala v rámci každoročně udělované Ceny Arnošta Lustiga. Laureáti této ceny nám každý rok připomínají, že stojí za to hájit humanistické hodnoty a bojovat za ideály,“ uvedl předseda vlády Bohuslav Sobotka.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Fotogalerie [F] fotogalerie