Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

29. 9. 2014 9:21

V Hrzánském paláci byla slavnostně zahájena výstava Můj stát

V rámci oslav Dne české státnosti byla v Hrzánském paláci slavnostně zahájena výstava s názvem Můj stát, 28. září 2014.
V rámci oslav Dne české státnosti byla v Hrzánském paláci slavnostně zahájena výstava s názvem Můj stát, 28. září 2014.
V rámci oslav Dne české státnosti byla v Hrzánském paláci slavnostně zahájena výstava pro školy s názvem Můj stát. Úřad vlády tak pokračuje ve své otevřenosti vůči občanům České republiky.

U příležitosti Dne české státnosti 28. září 2014 byla v Hrzánském paláci slavnostně zahájena výstava s názvem Můj stát. Jedná se o výstavu, kterou pořádá Úřad vlády společně s o.p.s. Dny české státnosti, jejíž ředitelkou je paní Lucie Wittlichová.

Výstava s názvem Můj stát, putování s českým lvem za 7 státními symboly, vysvětlující dětem zábavnou formou právě státní symboly České republiky a jejich historii bude sloužit základním školám pro další vzdělávání žáků.

Nad výstavou s názvem Můj stát, kterou organizuje Úřad vlády ČR společně s o.p.s. Dny české státnosti, převzal záštitu předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka, manželka prezidenta republiky Ivana Zemanová a kardinál Dominik Duka OP, arcibiskup pražský a primas český. Vernsáže se zúčastnili ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, ministr školství, mládeže a tělovýchovy Marcel Chládek a další významní hosté.

Výstava je pro školy otevřena od 1. října každou středu od 9.00 do 14.00, pro objednání prosím pište na musil.petr@vlada.cz.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie