Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

27. 11. 2014 14:50

Úřad vlády ČR odstartoval vánoční výtvarnou soutěž pro děti z dětských domovů, zapojte se!

Na Úřadu vlády v těchto dnech odstartovala výtvarná vánoční soutěž pro děti z dětských domovů z celé České republiky. Vítězný obrázek bude použit jako oficiální motiv Pour féliciter Úřadu vlády ČR 2015. O vítězi rozhodují nejen zaměstnanci úřadu, ale do hodnocení se může zapojit i široká veřejnost.

Úřad vlády ČR odstartoval vánoční výtvarnou soutěž pro děti z dětských domovů, 27. listopadu 2014.
Úřad vlády ČR odstartoval vánoční výtvarnou soutěž pro děti z dětských domovů, 27. listopadu 2014.

Do soutěže, kterou se rozhodl Úřadu vlády po třech letech obnovit, se zapojilo celkem 55 dětských domovů a na téma Symbol Vánoc zaslaly přes 200 obrázků. Vítězům soutěže předá ocenění předseda vlády Bohuslav Sobotka v Lichtenštejnském paláci v předvánočním čase.

„Vánoční soutěž pro děti z dětských domovů je vyvrcholením celoročních aktivit Úřadu vlády v oblasti komunikace a otevřenosti vůči veřejnosti. Jsem rád, že se do soutěže zapojilo na pět desítek dětských domovů a Úřad vlády může těmto dětem alespoň trochu obohatit adventní čas,“ uvedl vedoucí Úřadu vlády Pavel Dvořák.

Rozhodnout můžete i vy!

O výherci rozhodnou jak zaměstnanci úřadu pomocí hlasovacích lístků, tak i široká veřejnost, která má možnost hlasovat na internetových stránkách http://vanoce2014.vlada.cz/ , a to do 5. prosince 2014.

Úřad vlády obnovuje své aktivity pro veřejnost

 Výtvarná soutěž pro děti je jednou z mnoha aktivit, které Úřad vlády v rámci své otevřenosti vůči veřejnosti obnovil. Mezi další akce patřily dny otevřených dveří v Kramářově vile, Hrzánském paláci, Benešově vile, Sezimově Ústí či v budově i zahradě Úřadu vlády. Ve Strakově akademii dále probíhají pravidelné semináře pro základní a střední školy, zaměřené na přednášky o činnosti vlády a Úřadu vlády ČR.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie