27. 9. 2011 15:59

Formuláře žádosti o dotace RVKPP na rok 2012

Sekretariát Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky zveřejňuje formuláře k podávání žádostí, resp. projektů do dotačního řízení RVKPP na rok 2012.

Informace k podmínkám upravujícím dotační proces podávání žádostí na rok 2012 bude obsahem seminářů, jejichž termíny a místa konání byly zveřejněny na těchto www stránkách. Informace k přípravě rozpočtů pro projekty RVKPP na rok 2012 byly také zveřejněny na těchto www stránkách.

Sekretariát upozorňuje žadatele o dotace RVKPP na rok 2012, aby si zajistili doklad o registraci subjektu dle jeho právní formy ne starší 6 měsíců k datu podání žádostí (občanská sdružení - Ministerstvo vnitra ČR, církevní a náboženské společnosti - Ministerstvo kultury ČR, obecně prospěšné společnosti - rejstřík obecně prospěšných společností od příslušného soudu, případně jiné právnické osoby – relevantní doklad potvrzující vznik její právní způsobilosti).

Sekretariát RVKPP informuje, že termín ukončení podávání žádostí o dotaci RVKPP na rok 2012 je posunut na 31. října 2011.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X