Dotace pro rok 2023

15. 12. 2023 13:15

Webinář k vyúčtování dotací za rok 2023 v rámci programu „Protidrogová politika“ Úřadu vlády ČR

Dne 14. prosince 2023 se konal Webinář k vyúčtování dotací za rok 2023 v rámci programu „Protidrogová politika“ Úřadu vlády ČR. Zveřejňujeme 2 prezentace.

Webinář k vyúčtování dotací za rok 2023 v rámci programu „Protidrogová politika“ Úřadu vlády ČR organizoval Odbor protidrogové politiky ve spolupráci s Oddělením kontroly ÚV ČR. Byl uspořádán v souvislosti s ukončením dotačního roku 2023 a jeho vyúčtováním.

Zazněly nejen informace týkající se vyúčtování, ale i k dodržování rozpočtové kázně, uznatelných a neuznatelných nákladů či veřejnosprávních kontrol. Byly zmíněny také nejčastější chyby při vyúčtování.

Webinář probíhal interaktivní formou a  účastnili se ho převážně statutární zástupci, vedoucí služeb a osoby zodpovědné za vedení účetnictví v organizacích, které čerpají dotace.

Prezentace jsou zveřejněny se souhlasem přednášejících.

 

Klíčové odkazy

 Metodické materiály, vztahující se k dotačnímu řízení Úřadu vlády ČR jsou zveřejněny na stránce Webová aplikace dotačního řízení Úřadu vlády ČR v rámci programu „Protidrogová politika“ - dotace-protidrogovapolitika.cz.

Jedním z materiálů je Metodika dotačního řízení pro politiku v oblasti závislostí Úřadu vlády ČR (PDF), která žadatelům o dotaci pomůže k lepší orientaci v procesu dotačního řízení.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X