Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

15. 8. 2008 8:46

Hledá se dodavatel dekorací v jednotném vizuálním stylu českého předsednictví EU

Úřad vlády společně s Ministerstvem zahraničních věcí vypsal otevřené výběrové řízení na nadlimitní veřejnou zakázku "Dekorační prvky pro účely předsednictví ČR v Radě EU".

Své nabídky mohou zájemci posílat do 19. září 2008, 10:00 hod. Předmětem zakázky je mj. výroba, dodávka, instalace, údržba a deinstalace dekoračních prvků podle návrhů Studia M (Ing. arch. Eva Macholánová), které již dříve zvítězilo ve výběrovém řízení na celkové architektonické řešení konferenčních prostor českého předsednictví EU.

Jedná se mj. o mobilní dekorační prvky typu dekoračních desek závěsných, samostojných a aplikovaných na stávající prvky v interiéru a exteriéru jednacích prostor, dále pak roll-upy, bannery, zástěny pro tiskové konference, skupinové fotografie ap., vlajky s logem, polepy vstupních a dělících prostor a další dekorační prvky. Předpokládaná hodnota zakázky je 7,5 mil.Kč. Tato částka je srovnatelná např. s náklady, které na dekorace vynaložilo slovinské předsednictví.

Dekorace budou zpracovány v jednotném vizuálním stylu českého předsednictví. Ten je klíčem k ucelené sebeprezentaci každého předsednictví. Do jednotného vizuálního stylu „se obleče“ díky předsednictví i Úřad vlády a hlavní budovy jednotlivých ministerstev. V ČR budou dále dekoracemi v jednotném vizuálním stylu vyzdobeny prostory hlavních zasedání, tj. Kongresové centrum v Praze a konferenční prostory v regionech, tj. v Brně, Olomouci, Luhačovicích, Mariánských lázních, Hluboké nad Vltavou a Litoměřicích. Mimo ČR dekorace oživí např. prostory českých ambasád, Stálé zastoupení ČR při EU, budovy Rady EU Justus Lipsius v Bruselu a Lex a v Lucemburku budovu Kiem. Mobilní dekorační prvky zapůjčí Úřad vlády jakožto koordinátor příprav předsedncitví ostatním ministerstvům na jejich akce, které se budou konat mimo hlavní jednací prostory. V souhrnu bude uplatněn jednotný vizuální styl českého předsednictví na více než 300 akcích.

Veřejná zakázka byla vyhlášena v Informačním systému o veřejných zakázkách www.isvzus.cz pod evidenčním číslem 60021301. Formulář oznámení se základními údaji o zakázce je k dispozici na adrese: http://www.isvzus.cz/usisvz/usisvz01005Prepare.do?znackaForm=6002130102001

Zadávací dokumentaci s dalšími detaily najdete ke stažení na webových stránkách Úřadu vlády ČR: http://www.vlada.cz/cs/urad/verejnezakazky.html

Kontakt: Michaela Jelínková, tisková mluvčí místopředsedy vlády pro evropské záležitosti
e-mail:eu-media@vlada.cz, mobil: 724 258 939, tel: 224 002 796, fax: 224 002 789
Úřad vlády ČR, nábřeží Edvarda Beneše 4, 118 01 Praha 1 - Malá Strana

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie