Představujeme

11. 6. 200910:21

Informační centrum vlády

Od 3. června 2009 zahájilo zkušební provoz Informační centrum vlády (ICV) ve Vladislavově ulici.

Informační centrum vlády poskytuje veřejnosti informace o činnosti vlády České republiky, jejích poradních a pracovních orgánech a o činnosti Úřadu vlády České republiky.

Nabízí informační servis (osobní, telefonický, emailový), publikace a letáky, prezenční knihovní fond, specializované databáze a internet. Pořádá rovněž moderované diskuze pro veřejnost, přednášky pro školy a semináře pro odborníky.

Pro návštěvníky je k dispozici knihovna, přístup do specializovaných databází a na internet. Nabídka publikací a informačních letáků je doplněna jejich elektronickou verzí na webových stránkách centra. Zde také naleznete přehled často kladených dotazů a odpovědi na ně, tématické rubriky se vztahem k vládní agendě a činnosti úřadu, z oblasti historie nebo vydavatelské a publikační činnosti.

Prostřednictvím webových stránek mají návštěvníci možnost klást dotazy, objednávat publikace a zúčastnit se ankety nebo soutěže o ceny. Informační centrum je během léta v pilotním provozu, spuštění plného provozu je plánováno na září 2009.

Úřad vlády České republiky - Informační centrum vlády

Vladislavova 4, Praha 1

Telefon: +420 296 153 200

Email: icv@vlada.cz

URL: http://icv.vlada.cz

Otevírací doba PO-PÁ 10-18 h

Více informací naleznete na http://icv.vlada.cz