Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Archiv zpráv minulých vlád

Stránka byla přesunuta do archivu

30. 6. 2017 9:32

AVÍZO_30. června 2017: Vicepremiér P. Bělobrádek a noví členové Zahraniční rady RVVI vystoupí na tiskové konferenci během jednání Rady vlády pro výzku

Místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavel Bělobrádek vystoupí na tiskové konferenci v pátek 30. června 2017 po společném jednání Rady vlády pro výzkum, vývoj a inovace se členy svého mezinárodního poradního orgánu (Zahraniční rady). Tiskové konference se zúčastní také nově jmenovaní a stávající členové Zahraniční rady - Peter Gruss působící na Okinawa Institute of Science and Technology Graduate University v Japonsku (předtím v Max Planck Society), Pier Luigi Sacco z IULM University of Milan, Ding-Ming Wang pak z tchajwanské National Hsinchu University of Education, Peter Nesvadba působící v Chemistry Design Gruppe koncernu BASF v Basileji, Vladislav Kolařík z Fraunhofer Institute for Chemical Technology (ICT) v Berghausenu, Reinhard Mauermann působící ve Fraunhofer Institute for Machine Tools and Forming Technology v Drážďanech.
Na tiskové konferenci místopředseda vlády také okomentuje aktuální stanovisko RVVI k návrhu státního rozpočtu na vědu a výzkum pro rok 2018.


Termín:
30. června 2017


Program:
11.00 - Tisková konference v průběhu jednání RVVI


Místo:
Úřad vlády ČR, nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha


Pro Vaši účast je nutná AKREDITACE na e-mail: melichar.radek@vlada.cz, a to do 29. června 2017 do 17:00 hodin.

Kontakt pro média na místě:
Radek Melichar, Oddělení publicity, tel: +420 725 890 501

 

 

 

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X