Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

21. 4. 2009 15:24

Avízo:ČESKÉ PŘEDSEDNICTVÍ POŘÁDÁ V PRAZE MEZINÁRODNÍ KONFERENCI O NÁMOŘNÍ POLITICE EU

Dne 27. dubna 2009 pořádá české předsednictví spolu s Evropskou komisí mezinárodní konferenci a workshop s názvem „Námořní klastry ve vnitrozemských státech.“ Konference se uskuteční od 10:00 hod. v Lichtenštejnském paláci na pražské Kampě a bude zakončena v 17:00 hod. plavbou po Vltavě. Konference se bude věnovat především otázce, jak mohou vnitrozemské státy EU přispívat coby subdodavatelé k inovačnímu vývoji evropského námořního průmyslu.

Pražské konference se zúčastní na 120 zástupců soukromého sektoru a veřejné správy z členských států EU. České předsednictví bude reprezentovat náměstek místopředsedy vlády pro evropské záležitosti Marek Mora, Evropskou komisi pak komisař pro námořní záležitosti a rybolov Joe Borg. Účast potvrdil také generální ředitel spolkového ministerstva hospodářství a technologie SRN odpovědný za průmyslovou politiku Walter Ressing a Niko Wijnolst z Holandského námořního společenství.

Media příležitost:
Od 16:15 hod. se v Lichtenštejnském paláci koná tisková konference.
Od 17:00 hod. se uskuteční plavba po Vltavě, kde komisař pro námořní záležitosti a rybolov Joe Borg pronese závěrečnou řeč.
Novináře prosíme o akreditaci na obě akce přes schránku:
Eu-media@vlada.cz


vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie