Ekonomické zájmy a politika sousedství EU: výzvy pro české předsednictví?" Cílem konference je zahájit dialog mezi zástupci businessu a vládními představiteli a zkoumat potenciál evropských politik při posilování vztahů EU s východními sousedy.
Prohloubení vztahů se zeměmi na východ od EU bude jednou z prioritních oblastí českého předsednictví v roce 2009. Program konference naleznete v příloze. " /> Ekonomické zájmy a politika sousedství EU: výzvy pro české předsednictví?" Cílem konference je zahájit dialog mezi zástupci businessu a vládními představiteli a zkoumat potenciál evropských politik při posilování vztahů EU s východními sousedy.
Prohloubení vztahů se zeměmi na východ od EU bude jednou z prioritních oblastí českého předsednictví v roce 2009. Program konference naleznete v příloze. " />
Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

4. 12. 2007 16:50

České předsednictví a Evropská politika sousedství

Ve čtvrtek 6. prosince vystoupí místopředseda vlády pro evropské záležitosti Alexandr Vondra na mezinárodní konferenci s názvem: "Ekonomické zájmy a politika sousedství EU: výzvy pro české předsednictví?" Cílem konference je zahájit dialog mezi zástupci businessu a vládními představiteli a zkoumat potenciál evropských politik při posilování vztahů EU s východními sousedy. Prohloubení vztahů se zeměmi na východ od EU bude jednou z prioritních oblastí českého předsednictví v roce 2009. Program konference naleznete v příloze.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie