Naše týmové předsednictví bude jedinečné právě tím, jak mnoho máme společného. V čele Francie, Švédska i ČR stojí reformní vlády, které jsou odhodlány měnit jak své země, tak Evropu k lepšímu," říká Alexandr Vondra.
Na konferenci vystoupí kromě místopředsedy vlády pro evropské záležitosti také zástupci francouzského a švédského parlamentu, jakož i neziskových organizací ze všech tří zemí. Program konference naleznete v příloze. " /> Naše týmové předsednictví bude jedinečné právě tím, jak mnoho máme společného. V čele Francie, Švédska i ČR stojí reformní vlády, které jsou odhodlány měnit jak své země, tak Evropu k lepšímu," říká Alexandr Vondra.
Na konferenci vystoupí kromě místopředsedy vlády pro evropské záležitosti také zástupci francouzského a švédského parlamentu, jakož i neziskových organizací ze všech tří zemí. Program konference naleznete v příloze. " />
Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

3. 12. 2007 16:48

Jak budou probíhat předsednictví ČR, Francie a Švédska?

Ve středu 5. prosince 2007 se pod záštitou místopředsedy vlády pro evropské záležitosti Alexandra Vondry uskuteční mezinárodní konference ke společnému předsednictví. "Naše týmové předsednictví bude jedinečné právě tím, jak mnoho máme společného. V čele Francie, Švédska i ČR stojí reformní vlády, které jsou odhodlány měnit jak své země, tak Evropu k lepšímu," říká Alexandr Vondra. Na konferenci vystoupí kromě místopředsedy vlády pro evropské záležitosti také zástupci francouzského a švédského parlamentu, jakož i neziskových organizací ze všech tří zemí. Program konference naleznete v příloze.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie