Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

3. 1. 2008 13:32

Sekce pro přípravu českého předsednictví na nové adrese

Sekce pro předsednictví ČR v Radě EU pod místopředsedou vlády pro evropské záležitosti Alexandrem Vondrou, která je zodpovědná za organizační přípravy, logistiku, komunikační aktivity a rozpočet a veřejné zakázky předsednictví, sídlí od ledna 2008 na nové adrese. V rámci lepší koordinace příprav země na výkon předsednictví budou nyní všichni zaměstnanci, kteří jsou do organizace zapojeni, sídlit společně v budově bývalé Konsolidační agentury v blízkosti Strossmayerova náměstí v Janovského ulici, kam se již přestěhovaly všechny útvary Sekce pro předsednictví ze Strakovy akademie.

Sekce pro evropské záležitosti, která připravuje obsahovou stránku českého předsednictví a koordinuje přípravu priorit, zůstává i nadále ve Strakově akademii, v sídle Úřadu vlády ČR (Na novém místě rovněžjiž sídlí od loňského roku Odbor informování o evropských záležitostech).

V případě dotazů prosím kontaktujte sekretariát Sekce na telefonním čísle: 220 143 773 nebo e-mailem: zvardonova.debora@vlada.cz. Po dokončení technických náležitostí přesunu budou na webových stránkách zveřejněny další nové kontakty. Děkujeme za pochopení.

Nová adresa sídla Sekce pro předsednictví:
Janovského 438/2
170 06 Praha 7 - Holešovice

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie