Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuality

23. 3. 2022 16:31

Úřad vlády ČR podepsal se společností UNNI Trading, s.r.o. rámcové dohody o poskytování ubytovacích služeb během CZ PRES

Ubytovací služby v průběhu českého předsednictví zajistí společnost UNNI Trading, s.r.o. Ta zařídí na základě jednotlivých rámcových dohod ubytování ve třech pražských hotelech. Plnění bude realizováno skrze dílčí objednávky pojící se ke konání konkrétních akcí CZ PRES mezi 1. červencem a 31. prosincem 2022.

Úřad vlády ČR, jakožto centrální koordinátor příprav a výkonu nadcházejícího českého předsednictví v Radě EU, uzavřel se společností UNNI Trading, s.r.o. mezi lednem a březnem 2022 rámcové dohody týkající se poskytování ubytovacích služeb v průběhu CZ PRES.

Veřejná zakázka byla rozdělena do třech částí, kdy první řešila ubytování pro neformální Rady EU, které bude dodavatelem zajištěno v Corinthia Hotel Prague. Druhá část se pojila k neformálním pracovním skupinám, výborům apod., kdy budou delegace ubytovány ve Vienna House Diplomat Prague, a třetí ke konferencím a dalším předsednickým jednáním, při kterých dodavatel poskytne ubytování v Panorama Hotel Prague.

Rámcové dohody jsou uzavřeny na období trvání CZ PRES, tedy od 1. července do 31. prosince 2022 s tím, že konkrétní plnění předmětu dohod bude objednáváno Úřadem vlády ČR nebo resorty a realizováno společností UNNI Trading, s.r.o. na základě dílčích objednávek. Ty se budou zadávat s ohledem na konání jednotlivých typů akcí, které se během CZ PRES uskuteční na území hlavního města Prahy.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie