Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

18. 3. 2014 11:23

Angel Gurría v Praze prezentoval Hospodářský přehled OECD pro ČR 2014

Předseda vlády Bohuslav Sobotka se 18. března 2014 ve Strakově akademii setkal s generálním tajemníkem OECD Angelem Gurríou.
Předseda vlády Bohuslav Sobotka se 18. března 2014 ve Strakově akademii setkal s generálním tajemníkem OECD Angelem Gurríou.
Předseda vlády Bohuslav Sobotka se v úterý 18. března 2014 setkal s generálním tajemníkem Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj (OECD) Angelem Gurríou, který do ČR přijel prezentovat Hospodářský přehled OECD pro Českou republiku 2014.

Jednání se zaměřilo zejména na vývoj světové ekonomiky, plány vlády ČR v oblasti hospodářské politiky a hlavní doporučení vyplývající pro ČR z aktuálního Hospodářského přehledu. Jednání se zúčastnili také první místopředseda vlády pro ekonomiku a ministr financí Andrej Babiš, místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavel Bělobrádek, ministr průmyslu a obchodu ČR Jan Mládek a ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová.

Angel Gurría se v Praze setkal dále s prezidentem ČR Milošem Zemanem a s guvernérem České národní banky Miroslavem Singerem.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Připojené dokumenty

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie