svoji nejoblíbenější fotografii, která získá Cenu publika. " /> svoji nejoblíbenější fotografii, která získá Cenu publika. " />
Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

19. 10. 2009 11:31

Do konce října můžete hlasovat pro nejoblíbenější fotografii

Od 1. do 31. října 2009 může evropská veřejnost na internetu vybrat z třiceti finálových děl evropské soutěže „Imagine a new world" svoji nejoblíbenější fotografii, která získá Cenu publika.

V červnu byla vyhlášena soutěž „Imagine a new world", která se obrací na profesionální i amatérské fotografy, kteří se chtějí s evropskou veřejností podělit o svoji vizi budoucnosti.

Tato soutěž je jednou z hlavních akcí, které Evropská komise pořádá v rámci Evropského roku tvořivosti a inovací.

Od 1. do 31. října 2009 může evropská veřejnost na internetové stránce soutěže vybrat z třiceti finálových děl svoji nejoblíbenější fotografii, která získá Cenu publika. Třicet finálových fotografií bylo vybráno prestižní porotou složenou z umělců a ředitelů muzeí.

Vítěz soutěže Cena publika obdrží cenu ve formě fotografického vybavení a pozvánku na závěrečnou akci Evropského roku tvořivosti a inovací, která se bude konat ve Stockholmu.


Vítězná fotografie bude rovněž od 11. do 22. listopadu 2009 vystavena - spolu s fotografiemi tří dalších vítězů a ostatními 29 finálovým pracemi - v „Espace Photographique Contretype" v Bruselu a poté bude součástí putovní výstavy po Evropě.

Zdroj: ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie