Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

2. 6. 2017 17:49

Premiér Bohuslav Sobotka navštívil město Zlín a filmový festival

Předseda vlády Bohuslav Sobotka navštívil doprovodné akce Zlínského filmového festivalu, 2. června 2017.
Předseda vlády Bohuslav Sobotka navštívil doprovodné akce Zlínského filmového festivalu, 2. června 2017.
Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka navštívil v pátek 2. června 2017 v rámci pracovních cest do regionů město Zlín. Setkal se s vedením a zástupci odboru společnosti Mitas, zaměstnanci v kultuře a sociálních službách. Návštěvu zakončil na 57. ročníku Zlín Film Festivalu.

Předseda vlády zahájil pracovní návštěvu ve společnosti Mitas, kde ocenil přístup k sociálnímu dialogu odborů i vedení společnosti, jehož výsledkem byla dohoda o růstu mezd.

Následně navštívil premiér Sobotka Městské divadlo ve Zlíně a Domov pro seniory Burešov. Během obou návštěv diskutoval se zaměstnanci o zvyšování platů pracovníků veřejného sektoru, které vláda schválila na svém středečním jednání. Nové nařízení vlády o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě se pozitivně dotkne zhruba 165 000 pracujících. V sociálních službách se tarifní platy zvýší o 23 %. 

Premiér Sobotka zakončil den ve Zlíně  na 57. ročníku Zlín Film Festivalu, kde při slavnostním galavečeru předá ocenění vítězi v kategorii Zlatý střevíček za nejlepší hraný film pro mládež.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie