Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

18. 6. 2009 12:27

Průvodce pro žadatele programu Zelená úsporám

Státní fond životního prostředí ČR připravil pro žadatele o podporu z programu Zelená úsporám průvodce vyplňováním žádosti o podporu.

Ty žadatele provedu krok za krokem správným vyplněním formuláře žádosti, poradí, kde získat další potřebné doklady, nebo jak postupovat při vyplňování krycího listu, který je nezbytnou přílohou žádosti.

Pokyny jsou k dispozici pro každou oblast podpory zvlášť, a vždy jak pro fyzické, tak právnické osoby. Pokyny naleznou žadatelé v dokumentech ke stažení na stránkách www.zelenausporam.cz

Program Zelená úsporám je zaměřen na podporu instalací pro vytápění s využitím obnovitelných zdrojů energie, ale také investic do energetických úspor při rekonstrukcích i v novostavbách. V programu bude podporováno kvalitní zateplování rodinných domů a nepanelových bytových domů, náhrada neekologického vytápění za nízkoemisní kotle na biomasu a účinná tepelná čerpadla, instalace těchto zdrojů do nízkoenergetických novostaveb a také nová výstavba v pasivním energetickém standardu.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie