Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuality

30. 1. 2021 12:40

Série sedmi videí vysvětluje nejčastější mýty o očkování

Všechna videa ke kampani Anny Šulcové a Jakuba Gulaba o nejčastějších mýtech ohledně očkování.

Všech sedm videí k online kampani na vyvracení dezinformací o očkování na covid-19, kterou vytvořili mladí influenceři Anna Šulcová a Jakub Gulab. Kampaň odstartovala na sociálních sítích Instagram, Twitter, Facebook a YouTube v pátek 29. ledna. Úřad vlády tak díky této spolupráci zamířil i na sociální síť Tiktok, všechna videa najdete i na něm.

Tisková zpráva k projektu: /cz/uz-jste-taky-slyseli-ze-vam-vakcina-proti-covidu-zmeni-dna--nezmeni-186287/

Petr Smejkal, hlavní epidemiolog IKEM, o dlouhodobém účinku vakcíny a očkování proti covid-19, více na Covid portálu: https://covid.gov.cz/budoucnost.

Viroložka Ruth Tachezy vysvětluje, jestli očkování proti koronaviru může změnit lidskou DNA nebo způsobit onemocnění covid-19, více na Covid portálu: https://covid.gov.cz/dna.

Ministr zdravotnictví Jan Blatný o nežádoucích účincích vakcíny,  více na Covid portálu: https://covid.gov.cz/ucinky.

Zdeněk Hel, imunolog z University of Alabama o tom, proč se nechat očkovat proti onemocnění covid-19, více na Covid portálu: https://covid.gov.cz/nasledky.

Epidemiolog Roman Prymula o rychlosti vývoje vakcíny na covid-19, více na Covid portálu: https://covid.gov.cz/vyvoj.

Ministr zdravotnictví Jan Blatný o tom, jestli vakcína funguje i proti mutacím koronaviru. Více o mutaci viru a očkování na covid-19 na Covid portálu: https://covid.gov.cz/mutace.

Hana Roháčová z Fakultní nemocnice Bulovka o tom, jestli očkování na covid-19 může u žen způsobit neplodnost. Více na Covid portálu: https://covid.gov.cz/plodnost.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie