Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

18. 11. 2016 16:11

Úřad vlády odstartoval výtvarnou soutěž pro děti z dětských domovů, zapojte se do hlasování i vy!

Úřad vlády ČR dnes odstartoval výtvarnou soutěž pro děti z dětských domovů. Úkolem dětí je namalovat jejich představu Vánoc, letos s motivem "Andělské Vánoce". Do hlasování se může zapojit široká veřejnost, a to prostřednictvím webových stránek Úřadu vlády ČR. Hlasovat o vítězi dětské soutěže je možné až do 30. 11. 2016.

Výtvarná soutěž Andělské Vánoce.

Vánoční soutěž pro děti z dětských domovů pořádá Úřad vlády ČR již třetí rok v řadě. Výtvarná díla jsou nyní vystavena v prvním patře Strakovy akademie. O vítězném obrázku, který bude použit jako oficiální motiv PF Úřadu vlády ČR 2016, se bude rozhodovat nejen hlasováním ve Strakově akademii, ale také prostřednictvím internetové ankety http://vanoce2016.vlada.cz do 30. listopadu 2016.

Do soutěže Andělské Vánoce se zapojilo celkem 60 dětských domovů s téměř 200 obrázky. Vítězům soutěže předá ocenění předseda vlády Bohuslav Sobotka ve Strakově akademii v adventním čase.

Úřad vlády touto aktivitou navazuje na své dlouhodobé projekty v rámci otevřenosti úřadu vůči veřejnosti, jako jsou pravidelné dny otevřených dveří ve všech objektech Úřadu vlády (Strakova akademie, Kramářova vila, Hrzánský palác, Lichtenštejnský palác, Benešova vila), semináře pro střední školy, zpřístupňování výstavy Můj stát pro školní skupiny a pravidelné komentované prohlídky.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie