Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

21. 11. 2022 12:34

Úřad vlády spustil vánoční výtvarnou soutěž pro děti z dětských domovů, hlasovat může i veřejnost

Úřad vlády ČR připravil již devátý ročník vánoční výtvarné soutěže pro děti z dětských domovů. Tématem výtvarných prací je letos Vánoční pohádka a o vítězi rozhodnou hlasy zaměstnanců a návštěvníků Strakovy akademie, ale již tradičně také internetové hlasování veřejnosti, které probíhá od 21. do 30. listopadu 2022.

V letošním roce se do vánoční výtvarné soutěže Úřadu vlády aktivně zapojilo 35 dětských domovů. Každý dětský domov mohl zaslat maximálně čtyři výtvarná díla, nejmladšímu autorovi jsou čtyři roky, nejstaršímu je 19 let. Všechna zaslaná díla jsou vystavena v budově Strakovy akademie a v elektronické podobě také na webové stránce https://vanoce2022.vlada.cz/.

Stejně jako v předešlých letech o vítězi soutěže rozhodnou hlasy zaměstnanců a návštěvníků Strakovy akademie společně s hlasy veřejnosti. Hlasování na webové stránce probíhá od 21. do 30. listopadu. Deset mladých umělců s nejvyšším počtem nasbíraných hlasů bude v prosinci pozváno do Strakovy akademie ke slavnostnímu vyhlášení a odměněno kromě věcných cen i speciální prohlídkou sídla české vlády.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie