Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

31. 5. 2019 12:47

Úřad vlády uspořádal charitativní bazar ve prospěch těžce nemocného Tadeáška

Úřad vlády uspořádal charitativní bazar ve prospěch těžce nemocného Tadeáška, 30. května 2019.
Úřad vlády uspořádal charitativní bazar ve prospěch těžce nemocného Tadeáška, 30. května 2019.
Úřad vlády ČR uspořádal ve čtvrtek 30. května v zahradě Strakovy akademie charitativní bazar zaměstnanců úřadu za účasti předsedy vlády Andreje Babiše, zástupců vládních úřadů a dalších pozvaných hostů. Výtěžek z bazaru půjde na podporu těžce nemocného dvouletého Tadeáška a jeho rodičů.

Věci do charitativního bazaru věnovali zaměstnanci Úřadu vlády, ale i další ministerstva a instituce. Zaměstnanci úřadu a další hosté si je během přátelského setkání na zahradě Strakovy akademie a v přilehlých prostorech mohli zakoupit.

„Výtěžek z našeho prvního charitativního bazaru věnujeme na podporu léčby malého Tadeáška, který od narození bojuje s těžkou mozkovou obrnou. Je mimochodem vnukem našeho dlouholetého zaměstnance, jenž 1. srpna oslaví své 20. výročí na Úřadě vlády,“ uvedla pověřená vedoucí Úřadu vlády Tünde Bartha.

Darované věci, které se během bazaru neprodaly, Úřad vlády věnuje Azylovému domu R – Mosty v Mladé Boleslavi, který pomáhá hlavně matkám s nezletilými dětmi a těhotným ženám, jež jsou v nepříznivé životní situaci často spojené se ztrátou bydlení.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Fotogalerie [F] fotogalerie