Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

12. 12. 2017 17:18

Vedoucí Úřadu Pavel Dvořák ocenil výherce vánoční soutěže České vánoční tradice

Vedoucí Úřadu vlády ČR Pavel Dvořák ocenil výherce vánoční soutěže s názvem České vánoční tradice, 12. prosince 2017.
Vedoucí Úřadu vlády ČR Pavel Dvořák ocenil výherce vánoční soutěže s názvem České vánoční tradice, 12. prosince 2017.
Vedoucí Úřadu vlády ČR Pavel Dvořák ocenil v úterý 12. prosince 2017 ve Strakově akademii deset výherců vánoční soutěže s názvem České vánoční tradice. Do soutěže Úřadu vlády zaslaly děti více než 180 obrázků.



O deseti nejhezčích kresbách zaslaných z 50 dětských domovů rozhodovali zaměstnanci Úřadu vlády a široká veřejnost. Do internetové ankety a hlasovací schránky na Úřadu vlády bylo zasláno téměř 1600 hlasů. Na prvním místě se umístila kresba Vánoční kapr od pětileté Veroniky Štípské z Dětského domova Chomutov. Vítězný obrázek se stal hlavním motivem oficiálního PF Úřadu vlády ČR.

Součástí slavnostního předání cen bylo také vystoupení kouzelníka, který dětem zpříjemnil odpoledne.

Vánoční soutěž pro děti z dětských domovů je jednou z důležitých akcí Úřadu vlády. Spolu s pravidelnými semináři a přednáškami ve Strakově akademii, prohlídkami výstavy Můj stát v Hrzánském paláci, exkurzemi v objektech Úřadu vlády a oblíbenými dny otevřených dveří ve Strakově akademii, Kramářově vile, Hrzánském paláci, Lichtenštejnském paláci a vile Benešových v Sezimově Ústí jde o jednu z aktivit, jimiž se Úřad vlády snaží dosáhnout maximální otevřenosti ve vztahu k široké veřejnosti.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie