Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Očekáváné události

11. 5. 2020 11:29

12. května 2020: Tisková konference ministra životního prostředí Richarda Brabce a ministra zemědělství Miroslava Tomana

V úterý 12. května od 12.30 hodin se ve Strakově akademii uskuteční tisková konference ministra životního prostředí Richarda Brabce a ministra zemědělství Miroslava Tomana po jednání Národní koalice pro boj se suchem.

Hlavním tématem jednání národní koalice bude diskuze opatření, která jednotlivé rezorty a organizace realizují či připravují pro letošní rok v oblasti zásobování obyvatelstva pitnou vodou. Dalším tématem by pak měla být diskuze nad novými opatřeními MŽP a MZe v souvislosti s adaptací na sucho.
 

Termín

12. května 2020

Místo

Úřad vlády ČR, nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1

Program

12.30 – tisková konference

Důležité info k akreditaci

Pro účast na tiskové konferenci na Úřadu vlády ČR je nutná akreditace na e-mail akreditace@vlada.gov.cz. Více informací na /cz/media-centrum/akreditace-pro-media-126100/. Podmínkou účasti na tiskové konferenci je společenský oděv. Upozorňujeme, že tiskový brífink proběhne tentokrát už standardně, tedy ne přes online rozhraní, všichni novináři jsou vítaní k osobní účasti (po nezbytné akreditaci).

Kontakt pro média

Petra Roubíčková, tisková mluvčí a vedoucí oddělení tiskového a PR Ministerstva životního prostředí, petra.roubickova@mzp.cz

 

Odbor komunikace Úřadu vlády ČR
Tiskové oddělení
e-mail: tiskove@vlada.gov.cz
telefon: 22400 2058/2059/2316/2596/2625
www.vlada.cz | twitter.com/strakovka | facebook.com/uradvlady

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X