Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Očekáváné události

24. 5. 2022 16:49

16. června 2022: Česká vláda přivítá předsedkyni Evropského parlamentu Robertu Metsolu společně s Konferencí předsedů Evropského parlamentu

Ve čtvrtek 16. června 2022 se v Lichtenštejnském paláci v Praze uskuteční první z akcí konajících se pod hlavičkou předsednictví České republiky v Radě EU. Česká vláda přivítá předsedkyni Evropského parlamentu Robertu Metsolu společně s Konferencí předsedů Evropského parlamentu. Součástí programu akce bude nejen setkání s českou vládou, ale také s předsedy obou komor Parlamentu České republiky. Hlavním bodem jednání bude diskuse nad prioritami předsednictví České republiky v Radě EU.

Termín

16. června 2022

Místo

Lichtenštejnský palác, U Sovových mlýnů 506/4, Praha 1
 

Akreditace pro novináře

Pro účast na programu je nutné požádat o akreditaci skrze oficiální akreditační systém českého předsednictví v Radě EU. Pokračujte, prosím, do sytému kliknutím na následující odkaz: https://accreditation.eu2022.cz/administration/events a vytvořte si novinářský účet.

Po vytvoření novinářského účtu v oficiálním akreditačním systému můžete v záložce „Všechny akce“ následně zvolit akci, na kterou chcete získat akreditaci. V tomto případě se jedná o „Official visit of the Conference of Presidents of the European Parliament“. Po vyplnění akreditačního formuláře Vás budeme následně emailem informovat o stavu Vašeho požadavku.

 

Upozorňujeme, že akreditace na tuto akci se zavírá 8 dní před jejím začátkem. Pozdější registrace nebude z bezpečnostních důvodů umožněna.

Kontakt pro média

Tereza Masopustová, Odbor pro předsednictví ČR v Radě EU, +420 720 033 781

Odbor pro předsednictví ČR v Radě EU
Oddělení pro komunikaci předsednictví ČR v Radě EU
e-mail: media@eu2022.cz

telefon: +420 720 033 781
www.vlada.cz | twitter.com/backstageCZPRES facebook.com/uradvlady

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X