Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Očekáváné události

4. 11. 2013 15:30

7. 11. 2013: Studie o sociálně patologických dopadech hazardních her na společnost ČR, tiskový briefing v 14.30 hod.

Širší pracovní skupina k vypracování Studie o sociálně patologických dopadech hazardních her na společnost ČR projedná průběžné výsledky Studie, již připravuje Národní monitorovací středisko pro drogy a drogové závislosti (NMS) při Úřadu vlády České republiky ve spolupráci se všemi relevantními subjekty.

Hlavními tématy setkání pracovní skupiny a následné tiskové konference budou informace o průběhu prací na studii a prezentace průběžných výsledků okruhů výzkumu, jako jsou výskyt sázkového hraní v populaci, trh se sázkovými hrami, regulace sázkového hraní a další.

Informace budou prezentovat národní protidrogový koordinátor Mgr. Jindřich Vobořil, Pg.Dip., a MUDr. Viktor Mravčík, Ph.D., vedoucí Národního monitorovacího střediska pro drogy a drogové závislosti.

Po tiskové konferenci, zhruba od 15.00 hodin, bude vyhrazen další čas na rozhovory pro jednotlivá média. Na tiskovou konferenci je nutné se s předstihem zaregistrovat.
Od čtvrtka 7. 11. 2013 budou průběžné výsledky Studie o sociálně patologických dopadech hazardních her na společnost ČR ke stažení zde.

14.30 - tisková konference

Místo: Úřad vlády ČR, nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1

Informace a registrace:
PhDr. Vlastimil Nečas, Ph.D., tel. 724 202 410, e-mail: necas.vlastimil@vlada.cz

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X