Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Představujeme

11. 6. 2009 10:21

Informační centrum vlády

Informační centrum vlády (ICV)
Informační centrum vlády (ICV)
Od 3. června 2009 zahájilo zkušební provoz Informační centrum vlády (ICV) ve Vladislavově ulici.

Informační centrum vlády poskytuje veřejnosti informace o činnosti vlády České republiky, jejích poradních a pracovních orgánech a o činnosti Úřadu vlády České republiky.

Nabízí informační servis (osobní, telefonický, emailový), publikace a letáky, prezenční knihovní fond, specializované databáze a internet. Pořádá rovněž moderované diskuze pro veřejnost, přednášky pro školy a semináře pro odborníky.

Pro návštěvníky je k dispozici knihovna, přístup do specializovaných databází a na internet. Nabídka publikací a informačních letáků je doplněna jejich elektronickou verzí na webových stránkách centra. Zde také naleznete přehled často kladených dotazů a odpovědi na ně, tématické rubriky se vztahem k vládní agendě a činnosti úřadu, z oblasti historie nebo vydavatelské a publikační činnosti.

Prostřednictvím webových stránek mají návštěvníci možnost klást dotazy, objednávat publikace a zúčastnit se ankety nebo soutěže o ceny. Informační centrum je během léta v pilotním provozu, spuštění plného provozu je plánováno na září 2009.

Úřad vlády České republiky - Informační centrum vlády

Vladislavova 4, Praha 1

Telefon: +420 296 153 200

Email: icv@vlada.cz

URL: http://icv.vlada.cz

Otevírací doba PO-PÁ 10-18 h

Více informací naleznete na http://icv.vlada.cz

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Související zprávy

Fotogalerie [F] fotogalerie