Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Programy zasedání a výsledky

4. 9. 2015 10:46

Program 162. zasedání LRV a jeho výsledky

dne 17. září 2015

1. Návrh zákona o zadávání veřejných zakázek (předkládá ministryně pro místní rozvoj Ing. Karla Šlechtová a předseda Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Ing. Petr Rafaj) - č.j. 898/15.

LRV doporučila návrh zákona schválit ve znění jejího stanoviska.

2. Návrh zákona, kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o zadávání veřejných zakázek (předkládá ministryně pro místní rozvoj Ing. Karla Šlechtová) - č.j. 966/15.

LRV doporučila návrh zákona schválit ve znění jejího stanoviska

3. Upravené znění návrhu zákona o ochraně státních hranic České republiky a o změně souvisejících zákonů (zákon o ochraně státních hranic) (předkládá ministr vnitra Milan Chovanec) - č.j. 191/15.

K upravenému znění návrhu zákona, bude vypracováno stanovisko předsedy Legislativní rady vlády, ve kterém se zohlední připomínky Legislativní rady vlády a zpravodajů.

4. Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 61/1988 Sb., o hornické činnosti, výbušninách a o státní báňské správě, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 83/2013 Sb., o označování a sledovatelnosti výbušnin pro civilní použití (předkládá ministr průmyslu a obchodu Ing. Jan Mládek, CSc. a předseda Českého báňského úřadu Ing. Martin Štemberka) - č.j. 964/15.

Návrh zákona se přesouvá na další zasedání Legislativní rady vlády.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X