Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Programy zasedání a výsledky

18. 9. 2015 14:13

Program 163. zasedání LRV a jeho výsledky

dne 1. října 2015

1. Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 61/1988 Sb., o hornické činnosti, výbušninách a o státní báňské správě, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 83/2013 Sb., o označování a sledovatelnosti výbušnin pro civilní použití (předkládá ministr průmyslu a obchodu Ing. Jan Mládek, CSc. a předseda Českého báňského úřadu Ing. Martin Štemberka) - č.j. 964/15.

LRV doporučila návrh zákona schválit ve znění jejího stanoviska.

2. Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení (insolvenční zákon), ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony (předkládá ministr spravedlnosti JUDr. Robert Pelikán, Ph.D.) - č.j. 993/15.

LRV projednávání návrhu zákona přerušila.

3.Návrh zákona o Sbírce zákonů a mezinárodních smluv a o tvorbě právních předpisů vyhlašovaných ve Sbírce zákonů a mezinárodních smluv (zákon o Sbírce zákonů a mezinárodních smluv) (předkládá ministr vnitra Michal Chovanec a ministr pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Mgr. Jiří Dienstbier) - č.j. 1059/15.

LRV doporučila návrh zákona schválit ve znění jejího stanoviska.

4. Návrh zákona, kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o Sbírce zákonů a mezinárodních smluv a o tvorbě právních předpisů vyhlašovaných ve Sbírce zákonů a mezinárodních smluv (zákon o Sbírce zákonů a mezinárodních smluv) (předkládá ministr vnitra Michal Chovanec a ministr pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Mgr. Jiří Dienstbier) - č.j. 1058/15.

LRV doporučila návrh zákona schválit ve znění jejího stanoviska.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X