Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Archiv dotačních řízení

24. 8. 2010 12:07

CADROS 2011 - informace pro žadatele o dotaci na projekty protidrogové politiky na rok 2011

Oznámení sekretariátu RVKPP k dotačnímu řízení na rok 2011 - informuje o termínu registrace v aplikaci CADROS 2011 a o termínu pro předložení žádostí o dotaci.

Aplikace CADROS 2011, jejímž prostřednictvím se podávají žádosti o dotaci na projekty protidrogové politiky, bude zpřístupněna do konce srpna 2010. Přístup bude na adrese: 2011.cadros.vlada.cz

Termín registrace žadatelů, kteří hodlají o dotaci požádat, je prodloužen do 10. září 2010.

Termín pro podávání žádostí o dotaci je 8. října 2010.

Sekretariát Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky (RVKPP) se všem žadatelům omlouvá za zpoždění. V letošním roce jsme avizovali spuštění nové, vylepšené verze aplikace CADROS, která měla proces podávání žádostí výrazně zjednodušit. Bohužel se nepodařilo včas novou verzi dokončit, proto jsme nuceni užít původní verzi aplikace (stejnou jako v předchozím roce). Sekretariát RVKPP děkuje žadatelům o dotace za pochopení.

Další informace k dotačnímu řízení na rok 2010 najdete v na těchto stránkách, zejména ve dvou připojených zprávách. Formulář průběžné(závěrečné) zprávy je pro toto dotační řízení nový, nepoužívejte proto prosím formuláře z předchozích roků.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X