Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

27. 8. 2014 14:57

Otevření druhého okruhu podpory pro oblast patologického hráčství v rámci dotačního řízení 2015

Sekretariát Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky v návaznosti na okruhy a priority dotačního řízení na r. 2015, schválených Radou vlády pro koordinaci protidrogové politiky (dále „RVKPP“) dne 2. července 2014, otevírá druhou oblast podpory dotačního řízení na r. 2015, a to pro služby, jejichž cílovou skupinou jsou převážně patologičtí hráči.

Sekretariát RVKPP nemá zatím pro tuto oblast na r. 2015 k dispozici finanční prostředky a o jejich získání bude usilovat. Přesto se sekretariát RVKPP rozhodl tuto oblast otevřít pro předkládání  žádostí na r. 2015 s cílem minimalizovat časovou a administrativní zátěž, kterou s sebou nese vyhlašování mimořádného dotačního řízení v průběhu roku realizace projektů.

Dotační řízení 2015 pro oblast patologického hráčství se v plném rozsahu řídí Směrnicí vedoucího Úřadu vlády České republiky č. 23/2014 o poskytování neinvestičních dotací k financování programů protidrogové politiky v platném znění.

Žádosti předkládejte elektronicky prostřednictvím k tomu určené aplikace http://dotace-drogy.vlada.cz. K podání žádostí použijte formuláře zveřejněné na stránkách http://dotace-drogy.vlada.cz.

Rozlišovací kritérium, které bude určovat, že žádost o dotaci je podána v rámci druhého okruhu dotačního řízení – patologické hráčství, bude kód projektu, který bude začínat písmenem „G". Pokud chcete podat projekt, jež nemá přidělený kód, kontaktujte sekretariát RVKPP.

Prioritně budou podporovány zejména následující typy služeb: ambulantní léčba, ambulantní doléčovací programy a služby poradenství, jejichž převažující cílovou skupinou jsou patologičtí hráči a jejich blízké osoby.

Na dotazy odpovídá Ing. Renata Konvalinová, +420 950 192 219, konvalinova.renata@vlada.cz.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X