Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Koordinace a spolupráce

18. 11. 2019 14:33

Pozvánka na konferenci Alkohol a tabák v České republice 2019

Sekretariát Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky ve spolupráci s Ministerstvem zdravotnictví ČR a Světovou zdravotnickou organizací pořádá národní konferenci Alkohol a tabák v České republice 2019, která se uskuteční 27. listopadu 2019 v Lichtenštejnském paláci na Kampě (U Sovových mlýnů 506/4, Praha 1).

Letošní konference se zaměří na konkrétní možnosti snižování míry užívání alkoholu a tabáku, a to jak v oblasti represe (např. reklama), tak i prevence (např. intenzivnější provádění krátkých intervencí). Mezi hosty se představí jak přední čeští odborníci, tak i zahraniční hosté zastupující Světovou zdravotnickou organizaci. Vystoupení budou pokrývat širokou škálu témat od ekonomických dopadů (Marion Devaux, OECD), přes pohled z oblasti marketingu (Denisa Hejlová, FSS Univerzity Karlovy) až po příspěvky odborníků v oblasti alkoholu a tabákových výrobků (např. Ute Mons, Vedoucí Centra pro tabák v Heidelbergu ad.).

Dovolujeme si Vás na tuto konferenci srdečně pozvat. V příloženém dokumentu naleznete předběžný program konference, který se může ještě drobně pozměnit. V případě zájmu o účast na konferenci vyplňte přihlašovací formulář s dalšími podrobnostmi, odkaz na tento on-line formulář je připojen na konci programu. Registrace bude potvrzena na uvedený kontaktní e-mail do týdne od odeslání formuláře. Finální program bude zaslán přihlášeným účastníkům přibližně týden před konferencí. Registrace bude ukončena 22. listopadu 2019 ve 14 hodin nebo v případě naplnění kapacity sálu.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie