Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

9. 3. 2017 14:06

Kampaň "To je rovnost!" - videospoty

Odbor rovnosti žen a mužů Úřadu vlády ČR ve čtvrtek 9. března 2017 představil druhou etapu kampaně To je rovnost!. Její součástí jsou televizní spoty upozorňující na domácí násilí a možnosti slaďování pracovního a soukromého života.

Kampaň "To je rovnost!" - logo

Rovnost žen a mužů je hodnotou, která je významná pro celou společnost. Proto jsme si pro televizní spoty vybrali dvě témata, kterým se v rámci této agendy dlouhodobě věnujeme, a ty chceme české veřejnosti komunikovat,“ řekla v úvodu náměstkyně ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Martina Štěpánková.

Dva ze spotů se věnují fenoménu domácího násilí a cílí především na jeho svědky a svědkyně. Jsme rádi, že toto téma také svým partnerstvím zaštítila Česká televize. Další dva spoty se zaměřují na slaďování práce a soukromí a snaží se poukázat na jeho prospěch pro všechny členy a členky rodiny,“ doplnila Štěpánková.

Kampaň "To je rovnost!" - spot Fitko

Více ke kampani:
Web: www.tojerovnost.cz/
Facebook: https://www.facebook.com/tojerovnost/
Twitter: https://twitter.com/tojerovnost/.

S plakáty a dalšími propagačními předměty se můžete setkat v prostředcích městské hromadné dopravy krajských měst nebo v knihovnách, mateřských a rodinných centrech či na úřadech práce.

Kontakt pro média:
Petr Bittner - 601 086 126, bittner.petr@vlada.cz;

 

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X