Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuality

23. 8. 2018 16:43

Seminář pro žadatele v dotačním programu Podpora veřejně prospěšných aktivit nestátních neziskových organizací v oblasti rovnosti žen a mužů

Seminář pro žadatele v dotačním programu Podpora veřejně prospěšných aktivit nestátních neziskových organizací v oblasti rovnosti žen a mužů se uskuteční dne 14. září 2018 od 9.00 h. do 16.00 h. v Lichtenštejnském paláci Úřadu vlády ČR, U Sovových mlýnů 506/4, Praha 1.

Seminář bude rozdělen na dva bloky. Dopoledne proběhne společná část, v rámci které budou představeny změny plynoucí z nové legislativy při poskytování dotací ze státního rozpočtu. Dále budou představena nová pravidla pro podávání žádostí o poskytnutí dotace v oblasti lidských práv a nejčastější chyby při čerpání dotací. Odpoledne proběhnou workshopy k jednotlivým dotačním programům, kde bude mj. vysvětlena práce s webovou aplikací pro správu dotačních řízení na rok 2019.
Program semináře tvoří přílohu č. 1.

Na seminář se prosím registrujte nejpozději do 9. září 2018 (včetně) na e-mailové adrese hradecka.lucie@vlada.cz.

V e-mailu k registraci na seminář uveďte prosím jméno, příjmení, e-mail, název organizace/instituce a případné speciální požadavky na stravu (např. bezlepková strava).
_____________________________________


Vaše účast bude potvrzena dle pořadí přihlášení. Každý dotační program má k dispozici pouze omezený počet míst. Za jednu organizaci/instituci se předpokládá účast maximálně dvou osob, ideálně pouze jedné.
 

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Připojené dokumenty

Fotogalerie [F] fotogalerie