Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuality

29. 7. 2019 12:11

Seminář pro žadatele v dotačním programu Podpora veřejně prospěšných aktivit nestátních neziskových organizací v oblasti rovnosti žen a mužů

Seminář pro žadatele v dotačním programu v dotačním programu Podpora veřejně prospěšných aktivit nestátních neziskových organizací v oblasti rovnosti žen a mužů se uskuteční se uskuteční dne 21. srpna 2019 od 9.00 h. do 16.00 h. v Lichtenštejnském paláci Úřadu vlády ČR, U Sovových mlýnů 506/4, Praha 1.

Seminář bude rozdělen na dva bloky. Dopoledne proběhne společná část zaměřená na zvládnutí dotačního řízení v roce 2020 a na nejčastější chyby při čerpání dotací. Odpoledne proběhnou workshopy k jednotlivým dotačním programům.
Program semináře tvoří přílohu č. 1

Na seminář se prosím registrujte nejpozději do 14. srpna 2019 (včetně) na e-mailové adrese hradecka.lucie@vlada.cz.

V e-mailu k registraci na seminář uveďte prosím jméno, příjmení, e-mail, název organizace a případné speciální požadavky na stravu (např. bezlepková strava).
_____________________________________

Vaše účast bude potvrzena dle pořadí přihlášení. Každý dotační program má k dispozici pouze omezený počet míst. Za jednu organizaci/obec/kraj se předpokládá účast maximálně dvou osob.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Připojené dokumenty

Fotogalerie [F] fotogalerie