Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Poskytnuté informace na žádost v roce 2012 - 2020

19. 4. 2021 15:46

Informace týkající se činnosti Úřadu vlády ČR

Žádost o poskytnutí informací týkajících se zajištění externích služeb v oblasti public realations a počtu pracovníků v Odboru komunikace Úřadu vlády ČR.

Vážený pane,

Úřad vlády ČR obdržel dne 16. března 2021 Vaši elektronickou žádost, s odkazem na zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“), ve které žádáte o níže uvedené informace:

1. „Souhrnné výše zaplacených externích služeb v oblasti public relations, zejména služeb, jež byly uskutečněny na základě požadavků Vašeho Odboru komunikace (oddělení tiskového, oddělení styku s veřejností a oddělení PR a marketingu) v období leden až prosinec 2020.

2. Identifikace dodavatelů externích služeb v oblasti public relations, zejména služeb, jež byly uskutečněny na základě požadavků Vašeho Odboru komunikace (oddělení tiskového, oddělení styku s veřejností a oddělení PR a marketingu) v období leden až prosinec 2020 – postačí prvních dvacet subjektů dle objemu dodávek ve struktuře od největšího objemu po nejmenší.

3. Počet zaměstnanců vedených v pracovním poměru (§ 30 a násl. zákona 262/2006 Sb.) začleněných do organizační struktury Vašeho Odboru komunikace (oddělení tiskového, oddělení styku s veřejností a oddělení PR a marketingu) v období leden až prosinec 2020.

4. Počet pracovníků spadajících pod §§ 75 a 76 zákona 262/2006 Sb. - dohoda o provedení práce a dohoda o pracovní činnosti - začleněných do organizační struktury Odboru komunikace (oddělení tiskového, oddělení styku s veřejností a oddělení PR a marketingu) v období leden až prosinec 2020.“

K bodu 1. a 2 Vaší žádosti si Vás dovoluji informovat, že v období ledna až prosince 2020 nebyli v  oblasti public relations využiti žádní dodavatelé ani nebyly zaplaceny žádné externí služby.

K bodu 3. Vaší žádosti si dovoluji pro Vaši informaci uvést, že Odbor komunikace Úřadu vlády ČR ve Vámi uvedeném období ledna až prosince 2020 evidoval 15 zaměstnanců v pracovním poměru.

K bodu 4. Vaší žádosti si Vám dovoluji sdělit, že v předmětném období ledna až prosince 2020 mělo uzavřenou dohodu o provedení práce či dohodu o pracovní činnosti ve vztahu k Odboru komunikace Úřadu vlády ČR 48 pracovníků zajišťujících Dny otevřených dveří Úřadu vlády ČR či monitoring médií. 

S pozdravem

 

 

Mgr. Jan Večeřa v.r.
ředitel Odboru právního a kontrolního

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X