Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Poskytnuté informace na žádost v roce 2012 - 2020

16. 2. 2018 15:10

Žádost o poskytnutí materiálů

Žádost o poskytnutí stanoviska předsedy Legislativní rady vlády a dále Stanovisko Legislativní rady vlády k Návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 119/2002 Sb., o střelných zbraních a střelivu (zákon o zbraních), ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů.

Vážení,

v reakci na Vaši žádost ze dne 7. února 2018 o poskytnutí stanoviska předsedy Legislativní rady vlády a dále Stanovisko Legislativní rady vlády k Návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 119/2002 Sb., o střelných zbraních a střelivu (zákon o zbraních), ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů,“, s odkazem na zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“), si Vám v souladu s § 6 odst. 1 zákona dovoluji zaslat odkaz na internetové stránky Úřadu vlády ČR, kde pod záložkou Připomínky je zveřejněno Vámi požadované stanovisko předsedy Legislativní rady vlády:

https://apps.odok.cz/veklep-detail?p_p_id=material_WAR_odokkpl&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=3&_material_WAR_odokkpl_pid=KORNASYAHMCM&tab=remarks.

K výše uvedenému si Vás dovoluji informovat, že jiné stanovisko Legislativní rady vlády k předmětnému návrhu zákona nebylo zpracováno. 

S pozdravem

 

Mgr. Jan Večeřa v.r.
ředitel Odboru právního a kontrolního

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X