Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Poskytnuté informace na žádost v roce 2012 - 2020

6. 8. 2020 15:31

Žádost o přehled mimořádných odměn a bonusů

Žádost o poskytnutí přehledu mimořádných odměn a bonusů, které za měsíce březen až červen roku 2020 získali vedoucí úřadu, náměstci, náměstkyně a jednotliví ředitelé odborů.

Vážený pane,

Úřad vlády ČR obdržel dne 2. července 2020 Vaše elektronické podání, s odkazem na zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o informacích“), ve kterém žádáte „o poskytnutí přehledu mimořádných odměn a bonusů, které za měsíce březen až červen roku 2020 získali vedoucí úřadu, náměstci, náměstkyně a jednotliví ředitelé odborů.“

K Vaší žádosti si Vás dovoluji informovat, že náměstci/náměstkyně Úřadu vlády ČR v uvedeném období obdrželi odměny v celkové výši 300.000 Kč. Ředitelé/ředitelky odborů Úřadu vlády ČR v uvedeném období obdrželi odměny v celkové výši 595.000 Kč.

Vzhledem k mimořádné situaci v prvním pololetí 2020 způsobené koronavirovou krizí byly odměny vyplaceny ve velmi omezeném objemu, a to podle podílu jednotlivých vedoucích zaměstnanců na činnostech souvisejících se zajištěním a koordinací mimořádných opatření v důsledku koronavirové krize.

S pozdravem

 

 

Mgr. Jan Večeřa v.r.
ředitel Odboru právního a kontrolního

 

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X