Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Poskytnuté informace na žádost v roce 2012 - 2020

14. 12. 2018 14:10

Žádost o zaslání dokumentu

Žádost o poskytnutí dokumentu Analýza hospodaření (výdajů) neziskových organizací, o němž opakovaně hovořil na srpnové tiskové konferenci premiér Andrej Babiš.

Vážený pane,

Úřad vlády ČR obdržel dne 12. listopadu 2018 Vaši elektronickou žádost, s odkazem na zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“), ve které žádáte o poskytnutí dokumentu Analýza hospodaření (výdajů) neziskových organizací, o němž opakovaně hovořil na srpnové tiskové konferenci premiér Andrej Babiš.

V reakci na Vaši žádost si Vám dovoluji zaslat Vámi požadovaný dokument - Rozbor financování nestátních neziskových organizací z veřejných rozpočtů v roce 2016 včetně jeho příloh.
Pro Vaši informaci si dovoluji uvést, že předmětný dokument vzala vláda ČR na vědomí usnesením dne 15. srpna 2018 pod č. 532, přičemž dokument včetně jeho příloh je zveřejněný rovněž na vládních internetových stránkách http://www.vlada.cz/cz/ppov/rnno/dokumenty/rozbor-financovani-nestatnich-neziskovych-organizaci-168259/.

S pozdravem


Mgr. Jan Večeřa
ředitel Odboru právního a kontrolního

 

 

v z. Mgr. Eva Hanušová v.r.
vedoucí Oddělení právního

 

Přílohy
Příloha č. 1 – Rozbor
Příloha č. 2 – Přílohy Rozboru

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Připojené dokumenty