Archiv zpráv minulých vlád

22. 6. 20169:17

Vyhlášení XXIII. ročníku Ceny VVZPO za publicistické práce zaměřené na téma zdravotního postižení a fotografické soutěže Život bez bariér

Vládní výbor pro zdravotně postižené občany (VVZPO) vyhlašuje XXIII. ročník Ceny VVZPO za publicistické práce zaměřené na téma zdravotního postižení a fotografickou soutěž Život bez bariér.

Cena i fotografická soutěž jsou vyhlašovány s cílem upoutat pozornost médií k tématu zdravotního postižení a jejich prostřednictvím pozitivně ovlivňovat mínění a postoje veřejnosti vůči osobám se zdravotním postižením.

Cena VVZPO za publicistické práce

Cena je udělována za publicistické práce na téma zdravotní postižení ve třech kategoriích – televizní, rozhlasové a tiskové. Ve všech kategoriích mohou být díla uveřejněna také prostřednictvím internetu. Přihlásit lze dílo publikované od 1. 10. 2015 do 30. 9. 2016.

Publicistická díla lze přihlašovat do 30. září 2016 (rozhoduje razítko podací pošty nebo osobní doručení do podatelny Úřadu vlády ČR) na adresu:

Úřad vlády ČR
Sekretariát Vládního výboru pro zdravotně postižené občany
nábřeží Edvarda Beneše 4
118 01 Praha 1

Dílo se předkládá ve 3 kopiích.

Bližší informace a podmínky pro přihlášení naleznete v Propozicích pro rok 2016 XXIII. ročníku Ceny VVZPO.

 

Fotografická soutěž na téma Život bez bariér

Do fotografické soutěže mohou být přihlášeny takové fotografie, které nejlépe zobrazují rovnocenné zapojení lidí se zdravotním postižením do společenských aktivit.

Dílo se přihlašuje do soutěže na sekretariát Vládního výboru pro zdravotně postižené občany, a to na email fotosoutez@vlada.cz  do 14. října 2016. Fotografie se zasílají ve formátu JPG ve velikosti max. 6 MB. Přihlásit se mohou profesionálové i amatéři z České republiky. Do soutěže budou přijaty od každého autora maximálně 3 snímky.

Bližší informace pro přihlášení naleznete v Propozicích fotografické soutěže.

 

Informace k soutěžím podává Petra Nováková, tel.: 224 002 316, e-mail: novakova.petra@vlada.cz.