Aktuality

8. 3. 202314:29

Komunikační tým českého předsednictví v Radě EU získal druhé místo v kategorii PR tým roku 2022

V úterý 7. března 2023 proběhlo v pražském hotelu NH Prague City slavnostní vyhlášení ocenění Mluvčí roku 2022. Profesní organizace PR Klub, která ocenění Mluvčí roku pořádá, vyhlásila vítěze ve třech kategoriích. České předsednictví v Radě EU 2022, které se dostalo do finále z rekordního počtu 256 nominací, získalo druhé místo v kategorii PR tým roku 2022.

Oborové ocenění Mluvčí roku vyhodnocuje práci tiskových mluvčích a PR týmů, kteří vykonáváním profese přímo vytvářejí mediální obraz firem a institucí. Porota složená z celé řady šéfredaktorů a redaktorů významných médií, a také zkušených odborníků na PR a komunikaci hodnotila kandidáty ve třech tradičních kategoriích – PR tým roku, Nejlepší mluvčí soukromého sektoru a Nejlepší mluvčí veřejného a neziskového sektoru.

Letošní ocenění vzešli z rekordního počtu 256 nominací od novinářů a expertů v oboru komunikace a PR. Do finále v kategorii PR tým roku se probojovalo celkem sedm týmů. České předsednictví v Radě EU 2022 získalo druhé místo. Titul PR tým roku 2022 porota udělila Hasičskému záchrannému sboru České republiky a třetí příčku obsadil PR tým Institutu klinické a experimentální medicíny.

Více informací o ocenění naleznete zde.