Archiv dotačních řízení

17. 7. 200714:00

CADROS 2008

Aplikace pro podání elektronické žádosti o dotaci na rok 2008.

On-line aplikace pro podání žádostí o dotaci v rámci dotačního výběrového řízení Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky na projekty realizované v roce 2008 je přístupná na adrese http://2008.cadros.vlada.cz

Pokyny pro registraci a vkládání žádostí najdou žadatelé přímo v aplikaci. Formuláře žádostí je možno si stáhnout přímo v aplikaci a zpracovávat je postupně - při každém ukončení práce je třeba si rozpracovanou žádost uložit k další úpravě (funkce Potvrdit změny). Kompletní žádost se pak podle návodu uvedeného v aplikaci CADROS 2008 odešle přímo z aplikace. Poté, co byla kompletní žádost odeslána, není již možno elektronickou žádost dále upravovat.

Sekretariát Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky upozorňuje žadatele o dotaci, že žádosti o poskytnutí neinvestiční dotace Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky (RVKPP) na rok 2008 se podávají nejpozději do 20.9.2007 v listinné formě na adresu Úřadu vlády České republiky (viz Metodika, část II) a prostřednictvím aplikace CADROS 2008. Vyhlášení dotačního řízení, metodika, pravidla financování ve znění platném pro rok 2008 a další informace jsou zveřejněny v sekci Dotační řízení na těchto stránkách.